Mirisa - naturlig skønhed, det beskriver mine tanker og min vision jeg har med Mirisa godt, nemlig at gøre det muligt, at bruge lækre, luksuriøse, skønne produkter, der bla. Er organiske, nikkel testet, vegansk, cultyfree, så man med god samvittighed, kan gøre sig lækker og samtidig føle, at ens hud og ansigt, kan ånde og få luft.

Det er det, det hele handler om, at vi passer på os selv, vores krop, hud, ansigt og hår, og det kan vi, hvis vi bruger de rigtige produkter. Jeg vil gerne vise dig vejen og hjælpe dig, så du oplever nogle lækre kvalitetsprodukter, der er certificeret, milde, gode og giver dig glød.

Min passion for at finde de helt rigtige produkter, er opstået ved, at jeg desværre selv har udviklet allergi igennem årene. Det startede i min læretid som frisør, hvor det var hårfarverne jeg var sart overfor, og med tiden har min allergi som frisør og makeup artist desværre udviklet sig mere og mere.

Jeg er nikkel allergiker, og jeg fandt ud af, at der findes nikkel i rigtig meget makeup, det er noget, som jeg ikke tror ret mange er klar over, for man ved tit, at man måske ikke kan tåle nikkel, hvis man slår ud af smykker, men hvem ved, at det måske er det der gør at mascaraen klør og det irritere øjet? I min webshop har det været vigtigt for mig, at finde nogle produkter, jeg kan stå indenfor og som jeg selv har testet - alt det du finder her symboliserer, Mirisa - Naturlig Skønhed - det ægte, naturlige og smukke på samme tid.

 

Kort om mig selv:

Jeg hedder Ninna Arvad Katic Brännäng og er uddannet frisør og makeup artist. Jeg har de sidste 15 år arbejdet i skønhedsbranchen, hvor opgaverne har været forskellige lige fra reklame jobs til tv, serier, film og selvfølgelig min salon. Kendetegnet ved mig er, at jeg er meget kvalitetsbevidst, perfektionistisk og intet er overladt til tilfældighederne.