Gentle Shampoo
  • Gentle Shampoo

Gentle Shampoo

169,00 kr.
Inkl. moms
Antal
Shampoo Delicato- GENTLE SHAMPOO, er en shampoo er mild for hovedebunden, den er lavet af blødgørende ingredienser og efterlader håret utroligt blødt og skinnende.

ShampooenSHAMPOO DELICATO - GENTLE SHAMPOO genopliver farven og får den til at skinne takket være brændenældets genoplivende og styrkende virkning, særligt velegnet til skrøbeligt og kedeligt hår, der mangler glans og tone.

Formlen inkluderer passionsblomst med en glansfremmende handling; katost og kamille med blødgørende og beroligende egenskaber i hovedbunden.

Aloe og sød mandelolie er de andre hovedingredienser i denne shampoo: mens aloe beskytter håret, styrker selv meget fint hår og renser hovedbunden, skaber mandelolie en blød struktur, der er behagelig at røre ved.

Håret er derfor næret, skinnende og styrket, klar til at blive stylet på enhver måde dag efter dag og blødgør selv det mest urolige, kruset og vanskeligt at kamme hår.

Valget af specielle overfladeaktive stoffer med lave skummende egenskaber gør denne shampoo særlig skånsom og ikke hård på håret.

 

 
Ikon for Bekræftet af fællesskabet